/home/jason (vxjasonxv) wrote in lj_everywhere,
/home/jason
vxjasonxv
lj_everywhere

  • Mood:
  • Music:

Issues in the install from CPAN stages

I'm not sure what I should post or say. Basically, when I try to `install HTML::Parser`, there are test (make test) failures, and I'm not quite sure why.
Next issue:

Perl 5.8.0 if it matters. Did I read somewhere that LJ shouldn't be used with Apache 2? I'm on RH9, and everything is still at it's default, but PHP/MySQL/Perl versions were still >= LJ requirements.


cpan> install LWP::Simple
Running install for module LWP::Simple
Running make for G/GA/GAAS/libwww-perl-5.76.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/libwww-perl-5.76
Has already been processed within this session
Running make test
/usr/bin/perl t/TEST 0
base/common-req.......ok
base/cookies..........ok
base/date.............ok
base/headers-auth.....ok
base/headers-etag.....ok
base/headers-util.....ok
base/headers..........ok
base/http.............ok
base/listing..........ok
base/mediatypes.......ok
base/message..........ok
base/negotiate........ok
base/protocols........ok
base/response.........ok
base/status...........ok
base/ua...............ok
html/form-param.......ok
html/form.............ok
robot/rules-dbm.......ok
robot/rules...........ok
robot/ua-get..........HTTP Server terminated
robot/ua-get..........FAILED tests 1-3, 5, 7
Failed 5/8 tests, 37.50% okay
robot/ua..............HTTP Server terminated
robot/ua..............FAILED tests 1-3, 5, 7
Failed 5/7 tests, 28.57% okay
local/autoload-get....ok
local/autoload........ok
local/get.............ok
local/http-get........HTTP Server terminated
local/http-get........NOK 7Can't call method "is_redirect" on an undefined value at local/http-get.t line 216, line 1.
local/http-get........dubious
Test returned status 115 (wstat 29440, 0x7300)
DIED. FAILED tests 1-19
Failed 19/19 tests, 0.00% okay
local/http............HTTP Server terminated
local/http............NOK 4


...Server terminated?
It just hangs there, and I have to ^C it to have control over anything again.
The additional help would be appreciated.


I restarted it at work and closed the vnc session, so after, I don't know, an hour? I got 14 more lines, all posted behind the cut still.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for members only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments